Κυριακή, Απρίλιος 11, 2021
Θεσσαλονίκη

Τι είπε η ιατροδικαστής για τα ναρκωτικά που ανιχνεύθηκαν στην Μαρκέλλα

274views

Σοκ έχει προκαλέσει η ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό της 10χρονης Μαρκέλλας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Ελένη Ζαγγελίδου, ιατροδικαστής που συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα που εξετάζει τη 10χρονη, είπε πως «από τη στιγμή που έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, πραγματικά, ναι, οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχουν κάποιες ψυχοτρόπες ουσίες στη μικρή. Αυτό που μπορώ να σας πω επίσης είναι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή της ανάλυσης και έχουμε ακόμα κάποιες μέρες μπροστά μας για να τη διεκπεραιώσουμε».

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι γενικότερα οι ουσίες αυτές δεν δίνονται ενέσιμα -σπανίως δίνεται η μία από της δύο-, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο δεν δίνονται ενέσιμα. Εδώ το παιδί δεν είχε τέτοια ευρήματα», σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Ζαγγελίδου.

Δυνητικά «μοιραίο» χαρακτήρισε τον συνδυασμό των ουσιών που ανιχνεύτηκαν στον οργανισμό της 10χρονης Μαρκέλλας, Ελένη Ζαγγελίδου.

«Ο συνδυασμός των συγκεκριμένων ψυχοτρόπων ουσιών είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι που μπορεί να αποβεί μοιραίο» δήλωσε η κυρία Ζαγγελίδου που εξέτασε την Μαρκέλλα στον ΑΝΤ1.

«Πραγματικά από τις εξετάσεις ανιχνεύτηκαν ψυχότροπες ουσίες στη μικρή» είπε.

«Όλοι ως άνθρωποι συγκλονιζόμαστε και έχουμε εντυπωσιαστεί» ανέφερε για την ανίχνευση της κοκαΐνης στην 10χρονη.

«Στην υπόθεση αυτή είναι σημαντικό ότι οι ανακριτικές αρχές και οι γιατροί συνεργάστηκαν αρμονικά για την υπόθεση» σχολίασε η κυρία Ζαγγελίδου.

Στον οργανισμό της Μαρκέλλας ανιχνεύτηκαν δύο ουσίες. Η μία παραπέμπει σε ηρεμιστικά χάπια και η άλλη σε κοκαΐνη.

Το κοκτέιλ των ναρκωτικών που χορηγήθηκε στη 10χρονη, προβληματίζει τις αρχές, καθώς είναι ένας συνδυασμός κατασταλτικών και διεγερτικών που δρουν ανεξάρτητα χωρίς να επηρεάζει το ένα από το άλλο.

Leave a Response