Δευτέρα, Νοέμβριος 30, 2020
Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Θερμικές κάμερες στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης για θερμομέτρηση

79views

Στην τοποθέτηση θερμικών καμερών προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην είσοδο προς τις αποβάθρες στον Σταθμό Λαρίσης (στην Αθήνα) και στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης για θερμομέτρηση ως πρόσθετο προληπτικό μέτρο για τον κορωνοϊό.

Οι κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία από αύριο Παρασκευή 12 Ιουνίου και τοποθετούνται, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με στόχο την θερμομέτρηση, τόσο του επιβατικού κοινού, όσο και του προσωπικού.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχοντας ως προτεραιότητα το ασφαλές ταξίδι, έχει εφαρμόσει από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού της.

Με πρωτοβουλία της διοίκησης εγκαταστάθηκαν και τίθενται σε λειτουργία από την Παρασκευή στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, θερμικές κάμερες στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, ως πρόσθετο προληπτικό μέτρο για τη θερμομέτρηση, τόσο του επιβατικού κοινού, όσο και του προσωπικού. Συγκεκριμένα, θερμικές κάμερες έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο προς τις αποβάθρες στον Σταθμό Λαρίσης (στην Αθήνα) και στον Νέο Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεριμνά για την προστασία της ιδιωτικότητας του επιβατικού κοινού και συμμορφώνεται με τις Κατευθύνσεις και Οδηγίες των εποπτικών αρχών κατά την υιοθέτηση και εφαρμογή μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης του Covid-19.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρωτοπορεί στη χρήση θερμικών καμερών σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ τα ισχύοντα μέτρα -όπως μάσκες, αντισηπτικά, καθημερινή απολύμανση κ.α.- συνεχίζονται κανονικά, προκειμένου όλοι οι επιβάτες να απολαμβάνουν ένα ευχάριστο ταξίδι με ποιότητα και ασφάλεια.

Το ταξίδι συνεχίζεται

Leave a Response