Τρίτη, Μάιος 26, 2020
Επικαιρότητα

«Αλητάκι μπατιράκι» Τεξανός ληστεύει τράπεζα για να τα βγάλει πέρα με τα έξοδα του γάμου

93views

Ο γάμος, στις μέρες μας, δεν είναι μια απλή υπόθεση! Όταν το ζεύγος αποφασίζει να έρθει εις γάμου κοινωνίαν έχει να σκεφτεί «σημαντικά» πράγματα. Βέρες, τραπέζια, καλεσμένους, φαγιά, ποτά, νυφικά, κοστούμια, μπομπονιέρες, τα τιπς στον παπά (αν παντρεύεται σε εκκλησία),τα δώρα στο κουμπάρο, την κουάφ της νύφης, φωτογράφο, dj και ένα σωρό πράγματα… Έτσι, όπως είναι αναμενόμενο, για τους μικροεισοδηματίες είναι δύσκολα τα πράγματα (εάν και εφόσον θέλουν ένα φαντασμαγορικό γλέντι και θεωρούν πως είναι μπανάλ να κανείς μια απλή συμβολική τελετή). Γι αυτόν λοιπόν τον λόγο οι οικογένειες του ζευγαριού αρχίζουν και δανείζονται είτε από γνωστούς,είτε από τράπεζες.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που δεν γουστάρουν να δανείζονται, που δεν γουστάρουν να έχουν υποχρεώσεις ούτε σε τράπεζες, ούτε σε φίλους και αποφασίζουν να καταφύγουν σε πιο άμεσες λύσεις.

Ένα από αυτούς είναι και ο Heath Bumpous, ο οποίος, το πρωί της Παρασκευής, μπήκε στην τράπεζα Citizens State Bank, στο Groveton του Texas, παρέα με ένα όπλο. Αφού πήρε όσα λεφτά χρειαζόταν για να καλύψει τα έξοδα του γάμου (βέρες και δεξίωση συγκεκριμένα) έφυγε μέσα από χωματόδρομους ώστε να μη συλληφθεί από την αστυνόμια.

Την ώρα που οδηγούσε όμως, του τηλεφωνεί η μνηστή του και τον ενημερώνει πως είδε το βίντεο που τράβηξε κάμερα ασφαλείας της τράπεζας,το οποίο είχαν αναρτήσει οι αστυνομικοί στο facebook.

Μετά από έναν διάλογο του τύπου «Παραδώσου» «Πας καλά μωρή, εδώ έκανα ολόκληρο ριφιφί για πάρτη σου και μου λες να παραδοθώ», η αχάριστη μνηστή του τον πείθει εν τέλει, ο Bumpous παραδίνεται στις αρχές και στη συνέχεια ομολογεί την πράξη του.

Ο ρομαντικός κατά τα άλλα Heath, που μέχρι και στη ληστεία έφτασε για να ικανοποιήσει τη μελλοντική του σύζυγο, πλέον είναι στη φυλακή και ο γάμος ακυρώθηκε.


Leave a Response