Τρίτη, Μάιος 26, 2020
Τεχνηέντως

«Είσαι υπέροχη, τηλεφώνησε μου. Σου στέλνω τον αριθμό μου στο WhatsApp»

...χρήστης του facebook σε πίνακα ζωγραφικής.

101views

Μία σελίδα στο facebook, αφιερωμένη στη τέχνη, ανέρτησε τον πίνακα Μετά το λουτρό του Γάλλου ζωγράφου William-Adolphe Bouguereau, που απεικονίζει μια γυμνή γυναίκα του 19ου αιώνα.

Ευθύς, επίδοξοι εραστές, που δεν αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για πινάκα και όχι για αληθινή γυναίκα, αρχίζουν να γράφουν σχόλια και να φλερτάρουν, «διακριτικά» πάντα, προκαλώντας γέλιο στον κόσμο του ίντερνετ.

«Γεια σου σέξυ κούκλα, τι κάνεις» ρωτάει ένας, άλλος γράφει «Θα σε φιλούσα σε όλο σώμα», ενώ ο «έξω από τα δόντια» της παρέας ξηγιέται διαφορετικά «Τι κάνεις όμορφη κοπέλα; Μου αρέσεις, θα ήθελα να σε παίρνω μέρα και νύχτα κάθε μέρα, κάθε νύχτα, εσύ; Σε χρειάζομαι, σε παρακαλώ έλα στο Μπαγκλαντές…». Άλλοι έδιναν τον αριθμό του κινητού τους, κάποιοι ζητούσαν απεγνωσμένα το facebook της ενώ πολλοί φιλοφρονούσαν το στήθος της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, διάφοροι χρήστες, αντιλαμβανόμενοι την παρεξήγηση που προέκυψε, άρχισαν την καζούρα με το να απαντάνε στους ασυγκράτητους μνηστήρες παίρνοντας τη θέση της κοπέλας του πίνακα.

«Δεν θα «λειτουργούσε» ποτέ μεταξύ μας, εσύ είσαι 25 και εγώ είμαι 140»

«Ή αλλιώς…εσύ είσαι είσαι 25 και εγώ είμαι λάδι σε καμβά»

Και το αγαπημένο μου:

«Σε αντίθεση με αυτούς τους «άντρες», εγώ «την πέφτω» σε πίνακες στις πινακοθήκες, αυτοπροσώπως. Γιατί δεν είμαι δειλός»

Leave a Response