Πέμπτη, Νοέμβριος 21, 2019
Θεσσαλονίκη

ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2019

Πλήθος θεατρικών παράστασεων από το Δήμο Νεάπολης-Συκεών

118views

Ένα από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν τα καλοκαίρια στις πόλεις, σε όλη την Ελλάδα (εκτός από την έντονη βαβούρα, τον καύσωνα και τα επιθετικά σμήνη κουνουπιών), είναι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα φεστιβάλ και η πληθώρα θεατρικών παραστάσεων. Το τελευταίο βέβαια είναι θετικό και καμία σχέση δεν έχει με τα προηγούμενα (απλά είπα να «πω» κάπου τον πόνο μου για να το βγάλω από μέσα μου).

Φίλε φιλότεχνε, εσύ που αγαπάς πολύ τις τέχνες, τα γράμματα, τον πολιτισμό και δη το θέατρο, αυτή τη στιγμή πρόκειται να σου δώσω μία πληροφορία η οποία θα σε χαροποιήσει ιδιαιτέρως (αν δεν είσαι ήδη χαρούμενος). Λοιπόν, σε πληροφορώ πως σε άκρως πολιτιστικούς ρυθμούς, κινείται και ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών με τα ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2019 προ των πυλών, που εδώ και πολλά χρόνια αποτελούν ένα πολύ μεγάλο θεσμό για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Τα Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα μαζί με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και τις δημοτικές σκηνές, ενώνουν τις δυνάμεις τους για 25η χρονιά επί σκηνής, στις 21 Αυγούστου, ενώ η αυλαία του φεστιβάλ θα «πέσει» στις 29 του ίδιου μηνός. Το ‘πιασες; Αν όχι, τότε απλά τσέκαρε παρακάτω, ολόκληρο το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Εμείς το μήνυμα πάντως το μεταδώσαμε. Είναι στο δικό σας χέρι πλέον…

Γι’ αυτό όσοι πιστοί, ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!

Leave a Response

Γιώργος Αλέξανδρος Κλίνης
Επικοινωνία: georgiosklinis@demec.gr